YEMAO ручний ліхтар

Post Reply
JefferyQuike

YEMAO ручний ліхтар

Post by JefferyQuike »

Хлопці

Хочу поділитися реальною рекомендацією, бо натрапив для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який перевершив очікування. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо підключив до ноутбука чи павербанку, і все працює. Я купував YEMAO ліхтар в інтернет магазині, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що можна замовити зі знижкою до 30 %, тому краще взяти зараз, поки є в наявності.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – компактний, але дуже потужний. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар купити Україна — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже подумую взяти запасний — бо ці речі мають властивість зникати. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — реально працює.

https://bailong-police.com.ua/product/nalobnyy-likhtar-yemao-ym-t615-z-chervonym-svitlom/
Post Reply